Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vanaf zondag 3 december expositie van drie Meerssense kunstenaars, Marie-Thérèse Crombag, Mieke Bayer, en Anneke Kockelkorn

3 december, 2017 - 26 februari, 2018

Vanaf zondag 3 december zal het Erfgoedhuis Meerssen in het teken staan van de expositie van drie Meerssense kunstenaars, te weten Marie-Thérèse Crombag, Mieke Bayer, en Anneke Kockelkorn

Marie-Thérèse Crombag is een veelzijdig kunstenaar. Ze heeft een voorkeur voor aardse en warme tinten. Op deze expositie zal ze een aantal schilderijen en collages ten toon stellen, waarin haar passie voor Afrika duidelijk naar voren komt.

Mieke Bayer concentreert zich vooral op keramiek en zal met een aantal prachtige kleurrijke schalen en potten een bijdrage leveren aan deze expositie.

Anneke Kockelkorn exposeert naast enkele bronzen beelden een mix van tekeningen en schilderingen, die deels figuratief en deels abstract zijn.

Samen brengen deze kunstenaars een unieke samenstelling van kunstwerken bij elkaar. De stijlen en de kleuren van de uitgekozen werken passen fraai bij elkaar.

Op zondag 3 december wordt de tentoonstelling om  15.00 uur geopend door de heer Kraan. Voormalig docent Nederlands op Stella Maris en Neerlandicus. Hij zal de expositie openen met de voor vele Meerssense oud-leerlingen, van hem bekende flair.

Bij deze willen we alle belangstellenden uitnodigen om aanwezig te zijn bij de opening en na afloop van de inleiding door de heer Kraan, het glas te heffen met de drie kunstenaars.

De tentoonstelling loopt van zondag 3 december 2017 tot 26 februari 2018. De openingstijden van het Erfgoedhuis: maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur ( donderdag tot 20 uur ). Zondag van 14 tot 16 uur.

Expositie_Flyer

Gegevens

Begin:
3 december, 2017
Einde:
26 februari, 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Erfgoedhuis Meerssen
Markt 50
Meerssen, Limburg Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.nhmmeerssen.nl