Spread the love

Een gesprek over markering is voor het grootste deel niet een gesprek dat met ijver wordt verwacht. Als u een reclametype bent, wordt dit meestal als intrigerend beschreven. Maar een groot aantal mensen aanmoedigen tot een diepgaand gesprek over de kwestie van het merken van wijn; verdorie, we hebben misschien niemand die een verzoek tolereert voor onze avondbijeenkomst. Echt, het maken van een merkimago voor wijnhuizen en wijnen kan de shopper helpen om briljante kopers te zijn.

Omdat randen voor makers klein kunnen zijn en een aantal makers klein zijn, beïnvloeden kleine randen de kleine maker aanzienlijk. Markering kan kostbaar zijn. Dus hoe kan worden omgegaan met allure-kopers om een ​​merk te proberen waarvan ze nog nooit hebben geweten? Momenteel kijken we naar markering en het kan heel goed onveilig zijn, zelfs met ongelooflijk arrangeren. Verder is het allesbehalve een hoop geven en nemen.

Welk effect had markering op de laatste fles wijn die je kocht? Heb je die wijn gekocht omdat je een verleidelijke realiteit kende over de wijnmakerij, de wijnmaker of hun wijnbereidingsmaatregelen? Hebt u een wijn gekocht die afhankelijk was van de suggestie van een metgezel, omdat ze wisten dat u voor een specifieke variëteit bestond? Zijn uw neigingen voor een wijn de afgelopen jaren veranderd? Koopt u uw wijn afhankelijk van een willekeurig vooronderzoek en komt u erachter dat uw voorkeur uitgaat naar die specifieke wijn? Welke interactie u ook doormaakte bij het kopen van een wijn, u bent enigszins beïnvloed door markering. In het geval dat u net een wijn koos, afhankelijk van de prijs of de markeringsconfiguratie, was markering inbegrepen.

De laatste tijd heb ik gesprekken gehad over de cyclus van bedrijfsmarkering vanuit een zakelijk oogpunt en een itemperspectief. De meeste accenten van deze gesprekken waren expliciet in het voordeel van het markeren van een wijnmakerij en hun wijnen; voornamelijk met kleine makers. Zoals bijna alles in het bedrijfsleven, zijn keuzes in grote lijnen afhankelijk van koopjes in financiële plannen, aanpak, enzovoort. Het resultaat van een wijnmakerij is duidelijk kannen met verschillende rassenwijnen die een verbruiksartikel zijn dat wordt verslonden afhankelijk van echt veranderende tastbare inzichten – voor het grootste deel smaak. Ik presenteer dat de nevenschikking bij het markeren van een wijnmakerij en hun items dit gesprek lastig maakt. Zo heb ik talloze wijnen die ik lekker vind en zo vaak mogelijk koop, ik heb geen flauw idee wie ze produceert. Verder, wijnmerken die ik waarneem, een deel van hun wijnen interesseert me niet om verschillende abstracte redenen.